Cele mai cool cazări cu piscină pentru vara aceasta

Cu toții încercăm să ne găsim refugiul în zilele toride de vară. Fie că alegi marea sau muntele, nimic nu se compară cu o binemeritată relaxare la piscină. Am pregătit pentru tine 5 cazări cu piscină pentru a te bucura de vară cum se cuvine!

Hotel Escalade Poiana Brașov

Un loc superb indiferent de anotimp, Hotel Escalade este situat într-un peisaj de poveste în apropierea pârtiei de ski și snowboard, la 100 de metri de telecabină. Vara este perioada ideală pentru drumeții, căci ai în apropiere Masivul Postăvarul, Canionul 7 Scări și Cascada Tamina. Cazarea dispune de  piscină interioară, saună uscată și umedă și sală de fitness. Pentru cei care sunt în căutare de distracție, hotelul are o sală destinată lor cu darts, biliard și bowling.

Citește și: 5 cele mai confortabile apartamente studio, perfecte pentru un city break

Hotel Concordia Târgu Mureș

Hotelul de 4 stele din orașul transilvănean este ideal pentru un city-break relaxant, căci are o zonă destinată exclusiv activităților de wellness, care dispune de piscină interioară, SPA, jacuzzi, saună uscată și șezlonguri gratuite. Clădirea de secol XIX, construită în stil neoclasic, este în sine o atracție care merită a fi admirată, însă vei fi de asemenea aproape de toate obiectivele importante din Târgu-Mureș. Iar dacă vrei să duci răsfățul la un nou nivel, ai la dispoziție inclusiv un serviciu de coafură!

Novotel Bucharest City Centre București

Hotelul de patru stele situat pe Bulevardul Victoriei este cunoscut pentru arhitectura neobișnuită care atrage multe priviri și este o adevărată oază de relaxare în inima orașului. Cazarea oferă acces gratuit la zona de wellness, care include piscină interioară, saună și sală de fitness. 

Hotel Pam Beach Olimp

Dacă plănuiești să dai o fugă până la mare vara aceasta, îți recomandăm hotelul Pam Beach din stațiunea Olimp. Pe lângă faptul că vei fi înconjurat de sunetul valurilor pretutindeni, căci este situat în apropierea plajei, vei putea admira marea chiar din camera ta sau în timp ce te relaxezi în piscina exterioară, unde vei avea parte de o priveliște superbă. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro  și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

The post Cele mai cool cazări cu piscină pentru vara aceasta appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *