12 unități de cazare pe litoralul românesc de care să te bucuri vara aceasta

Ești cu gândul la concediu? Visezi la plimbări pe malul mării și clipe de relaxare la soare? Poate vrei să te retragi în Olimp, Mamaia, Neptun sau Eforie. Fă-ți bagajele, căci ți-am pregătit 12 unități de cazare perfecte pentru următorul tău sejur pe litoralul românesc. 

Hotel Majestic Olimp

Hotelul Majestic oferă o gamă diversă de facilități pentru oaspeții săi: mic dejun gratuit, TV, cosmetice, șezlonguri, acces la piscină și pătuț pentru copii.  Ai opțiunea de a alege dintre o cameră single, dublă sau un apartament care cuprinde dormitor, living și baie. Micul dejun este de asemenea inclus în prețul cazării. 

Building Stefan Resort Mamaia Nord

Resortul din stațiunea Mamaia este ideal pentru doritorii de confort deoarece oferă o zonă de relaxare, camere spațioase, mobilate elegant, și o bucătărie modernă, dotată cu tot ce ai nevoie. Oaspeții au acces la o plajă privată care include și un bar.

Citește și: 4 atracții de neratat în Țara Făgărașului

Hotel Pam Beach Resort & Spa Olimp

Cu toții avem nevoie de momente relaxare. Și cum altfel să te relaxezi mai bine decât într-un resort SPA cu o priveliște superbă către mare? Oaspeții hotelului au acces gratuit la piscina exterioară și se pot bucura de o zonă de relaxare și o terasă plasată deasupra falezei. 

Hotel Tomis Neptun

Hotelul Tomis este situat la doar 5 minute de mare și dispune de o zonă de relaxare, teren de joacă cu trambulină pentru cei mici și o terasă exterioară cu bar, numai bună pentru admirat marea. De asemnea, include și servicii de spălătorie, călcătorie și trezire.

Casa Agave Eforie Nord

Vrei să ai parte de o experiență de lux într-o zonă liniștită? Ei bine, această cazare îți poate oferi exact ce îți dorești. Camerele dispun de balcon, TV și minibar, iar dacă vrei să te bucuri de zilele însorite poți face acest lucru pe terasa exterioară.

Hotel Amaradia Eforie Sud 

Hotelul Amardia îți pune la dispoziție varianta unei camere duble, matrimoniale, sau chiar a unui apartament, pentru a avea o vacanță de neuitat. Camerele dispun de TV, balcon, frigider și baie proprie. Cazarea include și un bar de zi, unde te poți răcori cu o băutură savuroasă.

Vila Ad-Ella Eforie Nord

Un loc liniștiti înconjurat de verdeață, oferă doritorilor opțiunea de camere pentru 2 sau 3 persoane sau de apartamente pentru 4 oaspeți. Vila are o grădină superbă unde vei putea lua masa sau vei putea face un grătar. Accesul animalelor este permis. 

Pensiunea Gabrielle Năvodari

Vrei să fii cât mai aproape de mare? La pensiunea Gabrielle te vei afla la doar 5 minute de plaja și promenada Kazeboo. Cazarea include camere spațioase cu vedere spre plajă, iar dacă plănuiești o vacanță alături de cei mici, se vor putea bucura de un spațiu de joacă cu trambulină.

Vila Asterias Eforie Nord

Unitatea de cazare are o varietate de de opțiuni pentru oaspeții săi, printre care camere pentru 2, 3 sau chiar 4 persoane. Turiștii au parte de o zonă verde, amenajată pentru masa în aer liber.

Casa de vacanță Dany Holiday Eforie Nord

Casa de vacanță Dany Holiday te va încânta cu camerele spațioase, decorate într-un stil eclectic și cu facilitățile generoase: minifrigider, sală de joacă, bucătărie comună, zonă de grătar și teren de joacă. 

Vila Green House 1 Eforie Nord

Vila este situată într-o zonă cu multe opțiuni de relaxare și de divertisment. Te vei afla la doar 6 minute de  plajele Acapulco și Debarcader și la o distanță scurtă de teatrul de vară. Cazarea include camere pentru 2 sau 3 persoane, dotate cu baie, minifrigider, balcon și aer condiționat. 

Vila Claudia Eforie Sud

Vila Claudia este locul perfect pentru cei care își doresc o cazare primitoare, într-o zonă liniștită. Facilitățile cazării includ TV, internet gratuit și aer condiționat, astfel încât să ai parte de confortul binemeritat. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

The post 12 unități de cazare pe litoralul românesc de care să te bucuri vara aceasta appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *