8 cele mai spectaculoase cazări pentru o vacanță cu adevărat relaxantă

Simți nevoia de a-ți încărca bateriile? Înțelegem rolul unei relaxări binemeritate, tocmai de aceea ți-am pregătit 8 cazări care vor fi refugiul perfect pentru tine vara aceasta. 

Mandachi Hotel&Spa****, Suceava

Ai nevoie să îți încarci bateriile? Mandachi Hotel & SPA are tot ce ai nevoie pentru un sejur destinat relaxării. Printre facilitățile de care te vei bucura se numără o piscină interioară cu bar inclus, jacuzzi, saună hammam, sală de fitness cu acces gratuit, saună uscată și servicii de masaj. Nu trebuie să treci cu vederea nici faptul că te vei bucura în fiecare dimineață de  mic dejun inclus. 

Hotel Maridor Resort & Spa****, Tohanu Nou

Vrei să ai parte de relaxare, dar și de distracție? Hotel Maridor Resort & Spa dispune de piscină exterioară, jacuzzi, saună uscată și sală de relaxare. În ceea ce privește divertismentul ai o mulțime de opțiuni: zonă amenajată de grill, billiard, tenis de masă, de câmp și bowling. 

Citește și: 5 destinații atipice pe care să le descoperi în august în România

Pensiunea Dealul Verde***, Porumbacu de Sus

La pensiunea Dealul Verde din inima naturii te vei simți ca în povești. Situată la poalele munților Făgăraș, cuprinde 8 camere tematice, într-o construcție impresionantă săpată în pământ. Dacă vrei să îți ții mintea ocupată, vei avea la dispoziție o bibliotecă, dar și o sală de jocuri și puzzle-uri. De asemenea, te vei putea bucura de seri de karaoke alături de cei dragi și de un ciubăr din care poți admira peisajul de vis.

Pensiunea T House****, Sibiu

Dacă plănuiești să vizitezi Sibiul și să ai parte de o experiență de neuitat, îți recomandăm această unitate de cazare, situată chiar în centrul istoric. Decorul interior te va impresiona cu siguranță, dar și amplasarea într-o clădire istorică din 1820, care a fost restaurată recent.

Hotel Carpat Inn****, Azuga

La hotelul de 4 stele Carpat Inn vei beneficia de tot confortul pe care îl meriți, căci ai acces gratuit la jacuzzi, sală de fitness, piscină interioară, piscină cu apă sărată și sală de fitness. Poți avea parte de tratamente de masaj de relaxare și masaj terapeutic cu uleiuri esențiale. În alte cuvinte, un adevărat răsfăț!

Harmonia Mundi***, Vlaha (Cluj)

Harmonia Mundi este o cazare care îți va depăși așteptările cu siguranță. Amplasată într-un cadru natural superb, este locul perfect în care să te retragi vacanța aceasta. Printre facilitățile de care vei beneficia se numără parcarea gratuită, terasa exterioară, zonă de picnic, jacuzzi, ciubăr și masaj.

Hotel Piatra Mare****, Poiana Brașov

Hotelul Piatra Mare oferă oaspeților săi acces gratuit la piscina interioară și exterioară, saună  și sală de fitness în cadrul centrului de SPA Sereno. De asemenea, cazare include și un solar și un bar la piscină. Nu trebuie să treci cu vederea nici faptul că ai mic dejun inclus, pentru a începe ziua așa cum se cuvine.

Hotel Izvoare****, Căciulata

Situat în localitatea cunoscută pentru izvoarele sulfuroase renumite pentru calitățile terapeutice, Hotel Izvoare oferă o gamă largă de servicii de relaxare, precum: SPA, piscină exterioară încălzită, piscină cu apă termală, ciubăr, saună uscată și sală de fitness.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro  și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

The post 8 cele mai spectaculoase cazări pentru o vacanță cu adevărat relaxantă appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *