4 cazări de tip glamping perfecte pentru a te conecta cu natura

Nimic nu se compară cu sentimentul de apropiere față de natură pe care ți-l oferă campingul. Cum ai putea să faci ca această experiență să fie chiar mai bună de atât? Avem noi răspunsul pentru tine: glamping. Acest nou concept de cazare include toate punctele forte ale campingului clasic, plus o mulțime de facilități care să îți asigure tot confortul de care ai nevoie. Îți prezentăm 4 unități de cazare de tip glamping care te vor surprinde cu siguranță.

Hotel Epic Glamping Căciulata

Hotelul este situat în Călinești-Căciulata într-o zonă în care te vei bucura de verdeață, aer curat și peisaje de vis. Unitatea de cazare cuprinde 3 corturi cu facilități la standarde înalte. Astfel, vei avea parte de: grup sanitar, terasă, zonă de grătar, zonă pentru foc, piscină și TV. Dacă plănuiești să pleci în drumeție vei putea plănui un traseu până la Cascada Lotrișor, care se află la aproximativ 9 kilometri distanță.

Citește și: 5 atracții de neratat în Alba Iulia

Portal Village – Adults Only Sibiel 

Satul de vacanță are de oferit o mulțime de opțiuni celor care vor să se retragă în inima naturii, printre care și cea de glamping, într-o căbănuță echipată cu tot ce ți-ai putea dori: grup sanitar propriu, aer condiționat și mic dejun gratuit. În plus, oaspeții au acces la zona de wellness care cuprinde ciubăr, saună uscată, cameră de relaxare, și pot lua parte la sesiuni de yoga.

Glamping By The Sea Năvodari

Îți propunem un mod inedit de a te bucura de priveliștea Mării Negre: într-unul dintre bungalow-urile Glamping by The Sea, în timp ce ai parte de servicii de ospitalitate la cele mai înalte standarde. Fiecare cort dispune de grup sanitar propriu, aer condiționat, TV, minibar, articole de toaletă, aparat de cafea și balansoar propriu. De asemenea, te vei bucura de relaxare la plajă fără griji, pe unul dintre șezlongurile gratuite. Familiile cu copii sunt binevenite și au la dispoziție pătuț și o zonă verde cu trambulină.

Apuseni Glamping Retreat Bucium

Această unitate de cazare este ideală pentru cei care își doresc un refugiu departe de agitația cotidiană, în timp ce sunt înconjurați de pădure, dealuri și o priveliște uimitoare asupra Detunatei Golașe. Cortul de circa 20 mp este situat pe o terasă generoasă și e echipat cu aer condiționat, grup sanitar, internet și jacuzzi.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro  și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.

The post 4 cazări de tip glamping perfecte pentru a te conecta cu natura appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *