Relaxează-te toamna aceasta într-o stațiune balneară

A început Târgul Promoțiilor de toamnă pe Travelminit! Am dat startul la cele mai bune oferte de care să te bucuri sezonul acesta, așa ca nu rata ocazia de a avea parte de un sejur de vis!

Rezervă o cazare între 15-18 septembrie și poți beneficia de reduceri de până la 41% la cele mai bune unități de cazare din portofoliul nostru. 

Nu te-ai decis încă? Ce spui de un moment de relaxare într-una din stațiunile balneare din țară? Vei avea parte de tratamente de top pentru diverse afecțiuni, la pachet cu peisaje de vis, în inima naturii. Iată 5 recomandări pe care le-am pregătit pentru tine, astfel încât să te bucuri din plin de toamnă!

Hotel Complex Panoramic Slănic Moldova

Orășelul din județul Bacău este cunoscut pentru stațiunile balneare, vizitate an de an de către o mulțime de turiști. Hotel Complex Panoramic îți pune la dispoziție ocazia de a rezerva un sejur pentru 2 persoane, timp de 2 nopți, cu 3 mese incluse și acces la SPA, în perioada 19.09.2022 – 23.12.2022, cu check-in duminică.

Citește și: 5 stațiuni montane unde poți să te relaxezi toamna aceasta

Hotel Vital Băile Felix

Hotelul este situat chiar în inima stațiunii Băile Felix, în apropierea Lacului cu Nuferi și a altor atracții populare din zonă. Dacă rezervi prin Travelminit între 25.09.2022 – 24.11.2022, te vei putea bucura de o vacanță pentru 2 adulți, timp de 3 nopți, într-o cameră dublă la mansardă. De asemenea, vei avea acces la zona de SPA (cu piscină interioară, sală și salina) și mic dejun și cină incluse. Rezervările se efectuează de duminică până joi, după care se va percepe extra taxă.

Vila Themis Călimănești

Dacă vrei să ai parte de liniște și pace, într-un decor de vis, acesta este locul perfect pentru tine. Pachetul pe care ți-l punem la dispoziție constă în cazare pentru 2 adulți, timp de două nopți, cu acces la SPA și sală de fitness, și mic dejun inclus. Vei putea rezerva în perioada 15.09.2022 – 30.09.2022, inclusiv în weekend.

Hotel Holiday Maria Băile Herculane

Bucură-te de cele mai bune tratamente, în cea mai veche stațiune balneară din țară. Între 15.09-20.12.2022, vei putea avea parte de un sejur pentru doi adulți, timp de patru nopți, cu acces la zona de wellness și sala de fitness, la cel mai bun preț. În plus, vei fi întâmpinat călduros, cu o băutură și ciocolată de casă. Yum!

Hotel Szeifert Sovata

Nimic nu se compară cu un peisaj de poveste. La Hotelul Szeifert din Sovata, te vei putea relaxa din plin, în timp ce admiri frumusețea Lacului Negru! Pachetul nostru include cazare pentru 2 persoane, timp de 2 nopți, cu mic dejun inclus și acces la zona de SPA. Dacă te-am convins, poți face o rezervare în intervalul 15.09.2022 – 20.12.2022, inclusiv în weekend.

Profită din plin de Târgul Promoțiilor de toamnă până duminică, 18 septembrie, și descoperă ce alte oferte ți-am pregătit, pe https://travelminit.ro/targul-promotiilor-de-toamna

The post Relaxează-te toamna aceasta într-o stațiune balneară appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *