3 activități pe care poți să le faci alături de cei dragi de Ziua Internațională a Familiei

sursa foto: www.ozicatovacanta.ro

Pe 15 mai, anual, celebrăm Ziua Internațională a Familiei, un moment important pentru fiecare persoană dragă din viața noastră, fără de care nu am putea fi. Mai mult decât atât, această zi este ocazia perfectă de a petrece clipe minunate alături de familie, timp de calitate și de a ne bucura împreună de fiecare activitate pe care o facem împreună.

Într-o lume în care tindem să uităm cât de important este să fim alături de cei dragi și să profităm la maximum de fiecare moment, această zi vine ca un adevărat prilej de a face totul să fie posibil.

Fie că preferați să o petreceți în confortul casei voastre, doriți să vizitați locuri sau vreți să vă bucurați de plimbările în aer liber, venim în ajutor vostru cu trei idei inspirate de activități de familie, potrivite nu doar pentru această zi, cât și pentru fiecare weekend sau moment liber.

1. LA MALL

De la cel mic la cel mai mare membru al familiei, fiecare se bucură din plin de o experiență de shopping. Dacă alegeți să vă petreceți timpul la mall, puteți să profitați de reducerile de sezon, noile colecții și să vă achiziționați ținute asortate de familie, perfecte pentru această vreme călduroasă, să vă răsfățați cu o masă copioasă pe gustul vostru sau chiar să vă delectați cu un desert special. În plus, fiecare centru comercial are o zonă dedicată copiilor, frumos amenajată, cu atracții care mai de care: de la tobogane colorate la perete de cățărare.

Cu atât mai mult, acestea sunt amplasate strategic astfel încât părinții să-și poată vedea copiii cum se distrează în voie.

2. EXCURSIE DE O ZI

Dacă sunteți în căutarea unor experiențe unice, care să vă aducă aminte de clipele petrecute împreună, trebuie să alegeți excursii memorabile in Romania. De la vizitarea celebrului Dino Parc ce îi va fascina pe prichindei, până la celebrul Bâlea Lac, o destinație pe care nu trebuie să o ratați, opțiunile sunt nelimitate. Desprindeți-vă de cotidian și optați să vă relaxați descoperind peisaje de poveste!

Muntele este atracția principală în acest sezon, oferind aer curat și proaspăt, peisaje care te lasă fără cuvinte și plimbări pe placul tuturor. Iar dacă totuși preferați destinațiile calde, o vizită în magica Delta Dunării este soluția. Un weekend în familie de succes începe cu o vacanță!

3. BOARD GAMES SAU MOVIE NIGHT

Jocurile de societate sunt iubite și îndrăgite atât de pitici, cât și de adulți. De la cele care se joacă în echipă până la cele individuale, acestea sunt o metodă excelentă pentru a vă dezvolta abilitățile și a vă ajuta să fiți mai atenți unul cu celălalt. Dacă nu vă plac jocurile, puteți achiziționa un puzzle colorat, pe care să-l construiți alături de cei dragi și să lucrați împreună pentru a-l termina și a vă bucura de imaginea completă, finală.

O altă idee inspirată este o seară de film. Dacă aveți copii, alegeți unul animat care să vă întoarcă în perioada copilăriei și bucurați-vă alături de cei mici de fiecare moment de suspans și emoție. Mai mult decât atât, o astfel de activitate nu poate fi completă fără gustări, așa că mobilizați fiecare membru să cumpere sau să pregătească ceva delicios și gustos.

Sperăm că recomandările noastre v-au fost de ajutor și vă dorim cât mai multe momente frumoase alături de cei dragi!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *