Categorii de sloturi online în trend

Diversitatea în domeniul sloturilor online este mare, astfel încât utilizatorii să aibă la dispoziție jocuri de top, indiferent care ar fi preferințele lor. De la clasicele jocuri cu fructe și șeptari, industria a evoluat considerabil, iar în acest moment, pe piață sunt disponibile peste 10.000 de sloturi.

Și în țara noastră, utilizatorii pot accesa mii de jocuri în cazinourile online. În acest articol, îți propunem să facem o trecere în revistă a celor mai populare categorii de sloturi online.

Sloturi cu șeptari și fructe

Deși inovațiile tehnologice au făcut ca grafica să evolueze mult în domeniul sloturilor online, dezvoltatorii de jocuri țin la tradiții și nu uită trecutul în acest domeniu. Acesta este și motivul pentru care printre cele mai întâlnite sloturi online sunt cele cu șeptari și fructe. Printre cele mai populare pacanele cu fructe și șeptari sunt Burning Hot (EGT), Shining Crown (EGT), 5 Dazzling Hot (EGT) și Sizzling Hot Deluxe (Novomatic). Pe lângă fructe și șeptari, în aceste jocuri mai întâlnim clopoței, diamante, steluțe și BAR, alte simboluri clasice întâlnite de mai bine de un secol.

Sloturi cu filme și seriale

Apariția sloturilor video a deschis noi universuri în acest domeniu. Grafica a evoluat mult, iar în acest moment utilizatorii se pot delecta cu jocuri inspirate dintr-o mulțime de filme și seriale. Printre cele mai cunoscute sunt Gladiator (Playtech), Terminator în mai multe variante, Narcos (NetEnt), Jumanji (NetEnt), Basic Instinct (iSoftBet), Rambo (iSoftBet) și Game of Thrones (Microgaming). Popularitatea acestor jocuri este dată și de succesul pe care producțiile l-au avut. Spre exemplu, Game of Thrones este considerat unul dintre cele mai bune seriale din istorie, astfel că, automat, apariția unui slot inspirat din el stârnește atenție.

Sloturi inspirate din muzică

Industria de casino online a dorit să aducă un omagiu marilor artiști din istorie. Iar cel mai simplu mod prin care a putut să o facă a fost să lanseze câteva jocuri licențiate în cinstea lor. Iar utilizatorii nu doar că se pot distra la jocuri cu artiștii preferați, dar au posibilitatea să asculte și melodii de top pe coloana sonoră. Printre cei mai cunoscuți artiști care beneficiază de sloturi online sunt Guns N’ Roses, Jimi Hendrix, Motorhead, Ozzy Osbourne, Michael Jackson, Kiss și Testament. Companii precum NetEnt și Play’n GO au pus mare accent pe dezvoltarea unor sloturi inspirate din muzică și putem spune că decizia s-a dovedit a fi potrivită.

Sloturi cu animale

Animalele ne sunt dragi, așa că de ce nu le-ar fi și dezvoltatorilor de jocuri? Unul dintre criteriile prin care sunt alese ideile pentru dezvoltarea unor jocuri noi are la bază capacitatea oamenilor de a înțelege rapid producția. Iar cum animalele sunt recunoscute de toată lumea, decizia de a face sloturi cu ele a fost logică. Printre cele mai cunoscute sloturi cu animale sunt Wolf Gold (Pragmatic Play), Golden Monkey (YggDrasil), Hot Safari (Pragmatic Play), Jungle Spirit (NetEnt), 1 Can 2 Can (NextGen), Buffalo Blitz (Playtech), Gorilla (Novomatic) și Planet of the Apes (NetEnt).

Sloturi inspirate din basme

Basmele atrag oameni din toată lumea, iar o tematică fantastică la sloturi online nu putea fi ignorată, mai ales că poate fi dezvoltată în numeroase moduri. Iar jocurile pline de culoare au din start un plus, astfel că se poate face o punte de legătură între ele și lumea basmelor. Ca jocuri inspirate dintr-un univers fantastic, putem aminti Red Riding Hood (NetEnt), Hansel & Gretel (NetEnt), Scruffy Duck (NetEnt), Cinderella (Red Tiger), Jack and the Beanstalk (NetEnt), Rapunzel’s Tower (Quickspin) și Pinocchio (Betsoft).

Sursa foto canva.com

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *