Iată de ce să comanzi o ușă de garaj secțională de la Alexiana Group

Deși suntem în anotimpul vacanțelor, concediilor, multe persoane abia acum au răgaz să se ocupe de unele treburi restante. Acestea țin de gospodărie, de anexe, de schimbarea ușii la garaj, printre altele. Mai ales dacă aceasta nu se mai potrivește sau s-a deteriorat, schimbarea ei este o necesitate.

Furnizorul Alexiana are în stoc o varietate de uși de garaj secționale, adecvate în mod special pentru garajele de mici dimensiuni. Modele și culori alese după gustul clientului, dar și alte avantaje oferite, iată ce propune firma Alexiana.

Cum să alegi corect ușa de garaj

Deși pe piața de profil sunt disponibile oferte de uși pentru garaj, atenție la felul în care acestea trebuie alese. În primul rând, se pune problema mărimii golului care trebuie acoperit. Prin urmare, dimensiunea exactă este un element important. În al doilea rând, este vorba și de culoare, calitate și rezistență la factorii exteriori.

Așadar, atunci când cineva alege usi de garaj Piatra Neamt știe că va cumpăra o piesă de calitate. Nu doar atât, dar își va scoate și investiția făcută.

Pentru garajele de mici dimensiuni sau cu arhitectură atipică, ușile secționale livrate de Alexiana Group sunt alegerea adecvată. Printre altele, alegerea ușilor secționale oferă mai mult spațiu în garaj, un avantaj apreciat de mulți clienți. Aici se mai poate menționa și felul în care aceste uși se deschid, rămânând paralel cu tavanul.

Avantajele multiple ale ușile de garaj secționale – iată ce trebuie să știi

O ușă de garaj ar trebui aleasă ținând cont de anumite avantaje, pentru a simplifica lucrurile. Cu cât aceasta este mai practică, cu atât proprietarul ei va fi mai mulțumit. Și să nu uităm aici de timpul economisit la manevrarea ușii. În general, ușile clasice sau improvizate tind să se blocheze de multe ori la deschidere sau închidere.

Pentru a evita acest neajuns, Alexiana a creat ușile care se pot deschide cu ajutorul telecomenzii sau chiar de pe telefon. Aceste uși sunt personalizate, create special pentru a se potrivi pentru fiecare garaj în parte. Echipa tehnică se deplasează la fața locului și măsoară golul cu precizie, pentru ca acesta să fie acoperit corespunzător.

Ușile de garaj secționale sunt confecționate din oțel galvanizat, rezistent la variațiile de temperatură. Înăuntru conțin spumă poliuretanică. Izolează fonic și termic întregul garaj. Sunt disponibile variante cromatice diverse, putând fi asortate la restul decorului.

Garanții extinse și service gratuite

Pe site-ul oficial Alexiana se pot viziona diverse modele de uși și chiar estima prețul, folosind calculatorul virtual. Solicitând o oferta, echipa tehnică se va deplasa pentru măsurători și alte detalii. Service gratuit și servicii profesionale, dar și întreținere, toate acestea sunt oferite de către firma Alexiana. Garanțiile pentru produsele cumpărate sunt extinse chiar și până la 11 ani.

Se pot comanda și alt tip de uși de garaj, nu doar rezidențiale, ci și industriale. Echipate modern, cu contor integrat, ele vor proteja în siguranță bunurile din interior. Pentru clienții care își doresc uși unicat, acestea se pot personaliza, la cerere.

Alte detalii pot fi găsite în pagina oficială alexiana.ro

Sursa foto: alexiana.ro

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *