Top 4 electrocasnice utile de care are nevoie bucătăria ta

Poză de Lisa Fotios pe Pexels.com

Stilul de viață din zilele noastre este într-o continuă schimbare, astfel încât oamenii au din ce în ce mai puțin timp privind activitățile casnice. Pentru a scădea timpul petrecut în bucătărie, specialiștii au lucrat la dezvoltarea unei multitudini de aparate și accesorii inovatoare. De la roboți de bucătărie, la mașini de spălat vase, toate aceste electrocasnice vin în ajutorul pasionaților de gătit și sunt un real ajutor.

 

Iată un top al celor mai folosite aparate în bucătărie, care sigur îți vor face experiența gătitului mai plăcută:

Robotul de bucătărie

Acest mic aparat este esențial în orice gospodărie. Este util în prepararea unui număr mare de rețete datorită funcțiilor pe care le prezintă. Vine însoțit de accesorii precum teluri, cuțite, boluri de schimb, astfel încât să poată executa multe dintre acțiunile pe care oamenii obișnuiau să le facă manual. Un model complex va putea amesteca ingredientele, toca legumele, frământa aluaturi și chiar găti sau coace diferite produse. Astfel, timpul de preparare al mesei se reduce considerabil și poți folosi timpul liber pentru a te relaxa.

Hota de bucătărie

Hota este un alt element de care vei avea nevoie dacă îți place să experimentezi cât mai mult rețete noi. Indiferent de ingredientele pe care le folosești sau de modalitățile de preparare, aceasta te va ajuta să ai întotdeauna un aer curat în locuință, fără ca mirosurile din bucătărie să se răspândească în toată casa. Cel mai căutat model în acest moment este hota încorporabilă, pentru faptul că se poate integra în designul oricărei bucătării și poate fi adaptată stilului fiecărui utilizator. Există și pentru această categorie o gamă foarte variată de modele, fiecare cu diferite funcții. Vizualizează mai multe variante pe site-ul altex.ro, de unde îți poți alege modelul preferat.

Mașina de spălat vase

Un alt obiect ce se bucură de un mare succes în rândul românilor este mașina de spălat vase. Aceasta te va ajuta să reduci timpul petrecut pentru a spăla vesela. Te vei bucura de un număr mare de programe setate pentru diverse tipuri de vase și niveluri de murdărie, iar la final totul va străluci. Este extrem de utilă chiar și atunci când organizezi mese în familie sau petreceri la tine acasă. Nu în ultimul rand, trebuie să știi faptul că te va ajuta să economisești din bugetul de cheltuieli, pentru că va reduce atât consumul de apă cât și pe cel de energie.

Fierbătorul electric

Acest mic aparat este unul dintre cele mai simple accesorii din bucătărie. Este foarte ușor de utilizat dar în același timp foarte util. Te va ajuta să prepari în scurt timp cafele, ceaiuri sau alte băuturi calde sau chiar vei putea scurta timpul de pregătire a supelor folosind apă deja fierbinte. Exista modele care vin cu setări de temperatură, iar astfel vei putea să pregătești diferite băuturi conform specificațiilor de pe eticheta produselor.

În concluzie, investiția în aceste electrocasnice se va dovedi a fi benefică atât pentru tine, cât și pentru familia ta. Câștigi timp pentru cei dragi și în același timp te vei bucura de o experiență plăcută în timp ce gătești rețetele preferate.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *