Oferă-i o experiență inedită de Mărțișor, un zbor cu elicopterul deasupra litoralului

Flori a mai primit, oferă-i de Mărțișor un zbor cu elicopterul deasupra litoralului românesc. Este o experiență inedită, pe care nu o va uita niciodată. Un zbor alături de pilotul unui elicopter nu se compară cu nimic altceva, iar după ce l-am testat, pot spune că este absolut minunat.

De Mărțișor, un zbor cu elicopterul, cadoul inedit pentru doamne și domnișoare

”Hai la zbor de Mărțișor!” este invitația pe care o lansează cei de la Regional Air Services la început de primăvară. Zborul de plăcere cu elicopterul poate fi programat pentru perioada 1-14 martie 2022.

hai-la-zbor-de-martisor-ras-tuzlaSurvolarea litoralului românesc este o experiență senzațională, iar doamnele și domnișoarele se vor bucura cu siguranță să primească un astfel de mărțișor care le va lua prin surprindere.

hai-la-zbor-de-martisor-ras-tuzlaZborul cu elicopterul Cabri G2 durează 20 de minute și are prețul promoțional de 700 de lei. Tot ce trebuie să faci este să scrii un e-mail la zbordeplacere@regional-air.ro și să programezi un zbor cu elicopterul pentru persoana iubită.

Un zbor de plăcere pentru doamne, dar și pentru întreaga familie

Zborul cadou poate fi chiar și pentru întreaga familie, dacă partenerii doamnelor vor să testeze această exeperință alături de cei dragi.

zbor-de-placere-ras-tuzla”Dacă doamnele vor să zboare împreună cu partenerul le recomand avionul Diamond 40, care poate să ia 3 pasageri sau elicopterul Bell 206.

zbor-de-agrement-ras-tuzlaDiferența dintre ele este de preț, iar oamenii care vor să zboare împreună aleg între avion și elicopter, în funcție de posibilitățile lor financiare.

Acum, mi se pare că există un interes crescut din partea părinților de a le oferi experiențe noi copiilor, cărora li se pare extraordinar să zboare cu un avion de mici dimensiuni și să își poată vedea tatăl sau mama lângă pilot.

de-martisor-un-zbor-cu-elicopterulLa promoție, zborul cu Dimond 40 costă 500 de lei pentru 20 de minute. Pentru Bell 206, prețul este de 1600 de lei, 20 de minute, 4 pasageri. Se închiriază toată aeronava și pot fi între unul și 4 pasageri, în funcție de preferința fiecăruia”, a declarat pentru Discover Dobrogea, pilotul de elicopter Valentina Voicu-Balan.

Femeile și bărbații sunt încântați în aceeași măsură de zborul cu avionul

Pentru zborurile de agrement femeile și bărbații interesați în aceeași măsură să experimenteze zborul cu aeronave de mici dimensiuni.

pilot-elicopter-valentina-voicu-balan-ras-tuzla”Femeile și bărbații adoră să se plimbe cu elicopterul și ne solicită un zbor de plăcere. De obicei, când îi întreb după zbor ce le-a plăcut, cei mai mulți spun că peisajul. Chiar dacă toată lumea are acces la Google Earth și poate vedea acele priveliști pe calculator, 90% dintre pasageri mi-au spus că peisajul observat de la înălțime i-a fascinat.

epava-de-la-costinesti-vazuta-din-elicopterEste uimitor să vezi litoralul de la înălțime, parcă și culoarea mării este mai frumoasă de sus, iar epava de la Costinești poate fi văzută dintr-o altă perspectivă.

zbor-de-agrement-ras-tuzlaÎi mai încântă și senzația de zbor. Unii pasageri aleg experiența zborului cu elicopterul ca o provocare, pentru a-și învinge frica de înălțime, alții, însă, o preferă pentru că le place adrenalina.

Eu adaptez modul în care manevrez elicopterul în funcție de pasageri și am o întrebare standard pe care le-o adresez: vă place să vă dați în roller-coaster?

epava-de-la-costinesti-vazuta-din-elicopterDacă spune da, atunci știu că acel om nu se teme de zbor și că acelui pasager îi face plăcere un viraj cu înclinare de 30 de grade, decolarea în razmut la nivelul pistei și este amator de puțină adrenalină.

Dacă pasagerul îmi spune că nu se dă în roller-coaster, atunci fac înclinare de 10 grade, mult mai mică și mă asigur că îl ajut să își învingă frica de zbor, pentru că are o teamă”, a povestit pentru Discover Dobrogea, pilotul de elicopter Valentina Voicu-Balan.

”Hai la tort, pe heliport!”, petreceri pentru copii pe Aerodromul Tuzla

Petrecerile pentru copii vor trece la un alt nivel, din luna aprilie. Un nou proiect al celor de la Aerodromul Tuzla este să organizeze petreceri pentru copii și să le ofere celor mici, noi experiențe.

hai-la-tort-pe-heliport-ras-tuzla”Recent am organizat prima petrecere aniversară pentru copii, la Regional Air Services. Tortul a fost adus de elicopter, spre marea mirare și bucurie a micuților.

hai-la-tort-pe-heliport-petrecere-pentru-copii-ras-tuzlaCopiii au fost invitați în «Hangar» și li s-a spus să caute tortul, dar nu îl găseau. Apoi au fost invitați pe heliport, unde era așezată deja masa, cu scaune, farfurii și lingurițe, pentru a mânca tort pe heliport.

hai-la-tort-pe-heliport-petrecere-pentru-copii-ras-tuzlaPetrecerea «Hai la tort pe heliport» și a avut un mare succes în rândul copiilor. Tortul a fost adus de mine, zburând pe elicopterul Cabri și a fost acroșat de un cablu din metal, cu o lungime de 12 metri. El a fost pus într-un recipient foarte solid, care arăta ca un platou de tort cu capac.

hai-la-tort-pe-heliport-petrecere-pentru-copii-ras-tuzlaVom organiza de la 1 aprilie astfel de petreceri pentru copii, deoarece ei sunt dornici să experimenteze ceva nou.

hai-la-tort-pe-heliport-petrecere-pentru-copii-aerodromul-ras-tuzlaÎn prezent punem la punct toate detaliile, pentru ca evenimentele să se desfășoare în condiții de siguranță. Noi, de la 1 iunie până pe 30 august avem un trafic foarte intens pe aeroport, dar vom fi foarte riguroși, astfel încât să fie totul în regulă. Copiii s-au bucurat foarte mult, iar când se apropia elicopterul cu tortul voiau să fugă și să prindă platoul”, am mai aflat de la pilotul de elicopter Valentina Voicu-Balan.

Valentina Voicu-Balan, pilotul de la Regional Air Services care își adoră meseria

Tânără, dar experimentată, Valentina Voicu-Balan are peste 1300 de ore de zbor și este pilot de elicopter la Regional Air Services din anul 2015. Își adoră meseria și, dacă ar trebui să o ia de la capăt, nu ar schimba niciuna dintre alegerile pe care le-a făcut în viață.

pilot-elicopter-ras-tuzla-valentina-voicu-balanÎn afară de job-urile pe care le-a avut la aeroporturile din București, Brașov și Tuzla, Valentina a zburat timp de 2 ani și în Africa de Est, în Kenya și Tanzania.

elicopter-dophen-ras-tuzla-pilot-valentina-voicu-balan”Acolo zburam cu elicopterul Dophen, iar la acea vreme, în Africa de Est nu erau încă instalate platforme petroliere. Operatorul era la faza de prospecțiune și existau mai multe vapoare care făceau cercetare, pentru ca acea companie petrolieră să decidă în ce loc va instala platforma.

pilot-elicopter-ras-tuzla-valentina-voicu-balanÎn Africa de Est făceam aterizări pe vapor și a fost foarte interesant, pentru că nava era tot timpul în mișcare cu 5 noduri și trebuia să aterizez printre diverse cabluri și mulți senzori. Doi ani am lucrat acolo, în rotație, o lună eram în Africa, o lună veneam la Constanța. Apoi, când m-am angajat la Tuzla am zburat la off-shore pe platforme petroliere fixe”, a mai povestit pentru Discover Dobrogea, pilotul de elicopter Valentina Voicu-Balan.

Un zbor cu elicopterul poate fi cel mai frumos cadou

Un zbor cu elicopterul este mai ieftin decât un inel sau o haină de blană, dar creează emoții puternice și oferă multă adrenalină.

În plus, avantajul elicopterului este că are o vizibilitate mult mai mare, iar experiența pe care o are pasagerul când stă lângă pilot și vede instrumentele de bord este extraordinară.

0Shares

The post Oferă-i o experiență inedită de Mărțișor, un zbor cu elicopterul deasupra litoralului appeared first on Descopera Dobrogea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *