Sărbători Magice la Travelminit: vacanțe în România pe post de cadou

Sărbătorile vin, sărbătorile vin ! Magia sărbătorilor a sosit să ne aducă multă voie bună și momente de fericire alături de prieteni și familie. În această perioadă, cu toții avem dorința de a fi mai buni, de a petrece timp alături de cei dragi și pur și simplu de a dărui mai mult. De aceea, Travelminit este alături de tine și caută să-ți ofere cele mai avantajoase oportunități de vacanță, ca să simți pe deplin spiritul Crăciunului.

Startul Campaniei Sărbători Magice

Încă nu te-ai hotărât ce să le iei celor dragi cu ocazia Crăciunului? În pragul sărbătorilor, platforma hotelieră online Travelminit.ro a dat startul campaniei Sărbători Magice, campanie realizată pe promotii.travelminit.ro în perioada 10- 23 decembrie 2021. Puteți achiziționa pachete promoționale la cazări din toată România, care pot fi oferite drept cadou de Crăciun sub forma unui voucher.

Vacanțe cadou pentru cei dragi

Valea Prahovei, zona Maramureșului sau a Bucovinei, Băile Felix, toate aceste destinații se află în topul alegerilor românilor pentru o vacanță de sărbători alături de cei dragi. Intră pe promotii.travelminit.ro, unde te așteaptă deja o selecție largă de pachete turistice în toată România, valabile și în anul 2022, ceea ce înseamnă că destinatarul cadoului își va putea începe noul an cu planuri de vacanță.

Oferte festive

Ofertele sunt disponibile în toate regiunile țării (mare, munte, orașe, destinații rurale etc.), iar gama de facilități este una diversă (SPA, ciubăr, piscină, excursii opționale etc.). Pachetele sunt gândite atât pentru familii, cât și pentru cupluri, fiind reduse cu până la 35%. Campania Sărbători Magice se desfășoară între 10 și 23 decembrie, astfel că cei interesați pot comanda încă de-acum vouchere cadou pentru sejururi în România. Acestea pot fi trimise către clienți și în format fizic, fiind împachetate într-un plic festiv, alături de un mesaj de sărbători.

Prețuri de sărbători

Prețurile pentru un sejur de 2 nopți pornesc de la 240 de lei, însă pot depăși 1000 de lei, în funcție de tipul cazării și de facilitățile incluse. Altfel spus, Travelminit.ro propune cele mai simpatice idei festive, vacanțe de pus sub brad în locul cadourilor clasice, 63% dintre ofertele disponibile în cadrul campaniei Sărbători Magice fiind sub 1000 de lei.

Sărbătorile au venit, iar noi am dat startul la rezervări! Dacă aceste noutăți ți-au atras atenția și îți propui să pleci în vacanță pentru a te bucura de atmosfera sărbătorilor, intră pe www.travelminit.ro și descoperă România.

The post Sărbători Magice la Travelminit: vacanțe în România pe post de cadou appeared first on Blogul Travelminit.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *