Top 5 afaceri populare care necesită investiție mică

Poză de Bench Accounting pe Unsplash.com

Dacă ești un tânăr antreprenor în devenire poți începe printr-un business care nu necesită investiție prea mare. În felul acesta poți testa cum ți se pare experiența de antreprenor, dacă îți place și te regăsești în postul de administrator al firmei. Este bine să alegi un domeniu care te pasionează, însă nu e o regulă. Descoperă în acest articol idei de firme care pot fi înființate cu ușurință!

Iată top 5 afaceri populare care necesită investiție mică:

Social media manager

Afacerile în online au câștigat foarte multă popularitate în ultimul timp. Așadar dacă te pasionează crearea de conținut și îți petreci mult timp pe social media poți alege să îți deschizi o firmă în acest domeniu. Practic vei oferi servicii de social media management, content creation sau marketing pentru diverse firme, în funcție de ce te pasionează și la ce te pricepi mai mult. Poți fi unicul tău angajat și nu ai nevoie de investiție mare pentru a înființa o astfel de firmă.

Cafenea to go

O afacere de tip cafenea to go poate fi realizată cu o investiție de sub 5000 de euro. Nu ai nevoie de un spațiu mare pentru că nu se va servi cafeaua în locație, ci clienții doar o vor lua cu ei la pachet. Așadar, dacă alegi un spațiu mic, chiria va fi mai mică și nu ai nevoie de foarte multă mobilă. Pentru a deschide o cafenea to go poți apela la un împrumut online de la creditfix.ro care este foarte usor de accesat. În acest fel vei reuși să deschizi afacerea visurilor tale.

Event Planner

Dacă ești un bun organizator și îți plac evenimentele, atunci poți încerca să devii event planner. Ai nevoie de o investiție mică pe care să o redirecționezi mai mult pe partea de promovare. Dacă ai mai organizat vreun eveniment pentru tine sau familia ta ai un avantaj. Pentru început te poți ocupa de evenimentele prietenilor gratuit pentru a-ți forma un portofoliu.

Produse handmade

Pentru cei talentați cărora le place să creeze artă, un business care implică vânzarea de produse handmade este potrivit. Investiția se va face în materie primă, echipamente, promovare și crearea unui magazin online sau dezvoltarea unui profil de social media popular. Cele mai populare afaceri cu produse handmade sunt cu: lumânări, săpun, invitații de nuntă, broderie sau produse personalizate cu figurine din lut polimeric.

Vending machine

Automatele de băuturi, cafea sau snacksuri sunt un business care necesită o investiție mică. Aceste vending machine trebuie amplasate într-un loc care să aibă vat comercial. Odată poziționate acestea necesită puțină mentenanță, în momentele când trebuie refăcut stocul de produse și pentru revizie. Prețul unui astfel de automat variază între 400-2000 euro.

În concluzie, nu ai nevoie de foarte mulți bani pentru a deschide o afacere, ci e mai important să îți dorești acest lucru și să fii implicat. Oricând poți apela la un credit care îți va asigura un start bun în lumea antreprenoriatului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *